VOETREFLEX

Voeten vertellen alles over jouw gezondheid en psyche

Voetreflexplus™ is een cadeautje voor je lichaam. Het verbetert de werking van jouw lichaam. Bij klachten zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, fibromyalgie, stress en veel meer. Zelfs als je geen klachten hebt is deze behandeling erg fijn en ontspannend. Je voelt dat je weer op wolkjes loopt.

Bij de voetreflexplus™ worden ook de hele onderbenen mee gemasseerd omdat hier alle meridianen/energiebanen lopen. Op deze manier worden de Oosterse en Westerse behandelmethoden gecombineerd voor een beter resultaat. Ieder orgaan is terug te vinden in de voeten en op deze manier kunnen we vanaf de voeten je hele lijf stimuleren tot verbetering van alle processen.

Onze behandelingen kun je zonder doorverwijzing van een huisarts of specialist inplannen en kunnen vergoed worden door diverse verzekeraars. Dit is afhankelijk van je pakket, je dient dan aanvullend verzekerd te zijn. Dit valt onder alternatieve – of natuurgeneeskunde. Bekijk hier de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Voetreflex is een speciale massage van de voeten waarbij we het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleren. Alle organen van je lichaam vind je terug in de voeten, handen en oren. Door massage van deze zones zorgen we ervoor dat de gerelateerde organen beter gaan werken, de bloeddoorstroming verbetert en je de afvalstoffen uit je lichaam kwijtraakt. 

Wij zien je lijf namelijk als één geheel dus we betrekken zoveel mogelijk reflexzones en energiebanen bij onze behandelingen. Op deze energiebanen bevinden zich de acupunctuurpunten. Deze specifieke punten masseren we om het lichaam te prikkelen zodat het bepaalde functies uit gaat voeren.

Voetreflex is over het algemeen heel ontspannend maar organen/reflexzones die te weinig energie hebben, kunnen tijdens de massage wat gevoeliger aanvoelen Als het wat pijnlijk aanvoelt wil dat zeggen dat de klacht al langere tijd aanwezig is. Dan heeft dat orgaan of die emotie wat meer aandacht nodig.

Ik werk met diverse voetreflex massages zoals orgaanmassages, chakra voetreflex massage, metamorfosemassage en energetische massages.  Tijdens de voetreflex massages maak ik gebruik van de moxa lamp die dan op het buik gebied gezet word om de buik/ emoties tot rust te brengen.

In mijn praktijk behandel ik volwassenen, maar ook kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom.

Mensen denken vaak dat ze iets moet mankeren om naar een voetreflextherapeut te gaan. Het tegendeel is waar. Hoe fijn is het dat je juist kunt gaan om te zorgen dat je geen klachten krijgt?

Je kunt dus preventief naar de voetreflextherapeut komen, maar ook als je klachten hebt waar je al langer mee rondloopt. Dit kunnen zowel lichamelijke als emotionele of mentale klachten zijn. Voetreflex is geschikt voor iedereen die wat meer aandacht aan zichzelf wil besteden.

Vaak hebben mensen lichamelijke, emotionele of mentale klachten waar ze al langer mee worstelen. In het reguliere circuit word er niets gevonden en blijven deze mensen achter met pijn of een slechte gezondheid. Als de artsen uitgesloten hebben dat er geen ernstige klachten zijn, dan kun je wellicht goed geholpen worden bij een voetreflexplus™-therapeut.

Met een voetreflexbehandeling ontspan je, krijg je meer energie, kom je in balans, wordt je bewuster en/of verlicht je pijn. Kortom, genoeg redenen om eens te komen ervaren wat voetreflex- en reflexzonetherapie voor jou kan betekenen!

Wil je hier nog meer over weten of iets met ons bespreken dan kan dat natuurlijk. Sowieso doen we altijd een intake voordat we starten zodat we precies weten wat jouw wensen zijn of waar jouw aandachtspunten zitten. Soms weet je niet wat er niet lekker loopt in je lichaam maar door te voelen en te kijken naar jouw voeten komen we daar wèl achter en zorgen we ervoor dat jij een op maat gemaakte behandeling krijgt.

Je kunt voor één behandeling komen maar ook voor meerdere keren als je bepaalde chronische klachten wilt aanpakken. Of je komt een aantal keer om jouw immuunsysteem te verbeteren.

We behandelen niet alleen de voeten maar ook de benen, armen, rug en hoofd. Immers zitten de reflexpunten in ons hele lichaam. Samen kijken we hoe jouw gezondheid verbeterd kan worden.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact op