PATRICIA HOBO

OVER MIJ

MIJN PASSIE:

JOU HELPEN DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN

Mijn naam is Patricia Hobo en het is mijn passie om mensen te helpen zich bewust te worden van wat zij nodig hebben om de beste versie van zichzelf te worden. Of dat nu op lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied is. Met mijn kennis en ervaring wil ik mijn cliënten in de juiste richting begeleiden. Waardoor zij weer zelfverzekerd en vol energie in het leven staan.

Mijn visie 

Ik droom van een wereld waarin iedereen de beste versie van zichzelf is en puurheid van binnen en buiten ervaart.

Mijn missie 

Mensen mogen weer gaan voelen en daarop durven te vertrouwen. Ik sta dus elke dag op om mijn klanten bewust te maken over hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Jarenlang werkte ik met veel passie aan het uiterlijk van de mens als (holistisch) schoonheidsspecialiste, gewichtsconsulente en sportdocente. Maar ik merkte dat ik steeds meer geïnteresseerd raakte in het innerlijk van de mens. Waardoor ziet iemand er nou werkelijk goed uit? Het antwoord voor mij lag in het stuk gezond zijn. Fysiek, mentaal en emotioneel want dan straal je kracht en energie uit. En dat, dat is het mooiste wat iemand kan uitstralen. Je kunt de beste make up kopen en de mooiste kleding, maar waar het werkelijk om gaat, is hoe jij je voelt en hoe jij voor jouw lichaam zorgt. Daardoor ben ik me in de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op mijn andere passie: gezondheid en de Chinese geneeskunde. De Oosterse visie op gezondheid is zo anders maar spreekt mij zoveel meer aan. Dat was voor mij de reden om Reflexzone therapeut worden. Niet zomaar een workshop volgen maar een HBO opleiding doen waardoor ik ook mijn behandelingen door de zorgverzekeraar kan laten vergoeden.

Deze passie voor de complementaire zorg is ontstaan door mijn eigen lichamelijke klachten/ darmklachten en op latere leeftijd een burn-out waar de reguliere geneeskunde mij niet mee kon helpen. Tijdens mijn opleidingen, waarbij zowel vanuit Oosterse als Westerse geneeskunde gekeken wordt naar de klachten van de mens, heb ik de antwoorden gevonden die ik zocht en goed inzicht gekregen waar lichamelijke en geestelijke klachten vandaan komen. Veel chronische lichamelijke klachten komen door psychisch emotioneel onbalans of te veel stress in het lichaam. Disbalansen zijn goed op te lossen als we bij de kern van de problemen/klachten komen en ik wil anderen ook graag helpen bij het oplossen van hun klachten.

Wie ben jij…. en wie wil jij werkelijk zijn….

Omdat ieder mens anders is, werk ik met verschillende therapieën in mijn praktijk. Mijn uitgangspunt is: het lichaam is sterk en heeft een sterk zelfhelend vermogen. Echter, soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je lichamelijk of geestelijk zo uit balans raakt, dat het lichaam wat hulp nodig heeft. Het lichaam is te moe om het zelf op te lossen of heeft even wat hulp nodig. Die hulp ga ik het lichaam geven door middel van 1 of een combinatie van mijn behandelingen; Voetreflexplus, Guasha, transformationalcupping en Body Mind Release. Samen gaan we kijken waar de knelpunten zitten en afhankelijk van de klachten of wensen stellen we een behandelplan op.

Wil je meer weten over mijn behandelingen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op of bezoek mijn Facebook of Instagram pagina.

Hartelijke groet,
Patricia Hobo

HEB JE VRAGEN OF WIL JE

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact op