PATRICIA HOBO

OVER MIJ

MIJN PASSIE:

JOU HELPEN DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN

Patricia Hobo Praktijk Stars

Mijn naam is Patricia Hobo en het is mijn passie om mensen te helpen zich bewust te worden van wat zij nodig hebben om de beste versie van zichzelf te worden. Of dat nu op lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied is. Met mijn kennis en ervaring wil ik jou in de juiste richting begeleiden.

Mijn visie 

Ik droom van een wereld waarin iedereen de beste versie van zichzelf is en puurheid van binnen en buiten ervaart.

Mijn missie 

Mensen mogen weer gaan voelen en daarop durven te vertrouwen. Ik sta dus elke dag op om mijn klanten bewust te maken over hoe zij de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Naast het werk als holistisch schoonheidsspecialiste, gewichtsconsulente en sportdocente, ben ik me in de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op mijn andere passie: gezondheid en de Chinese geneeskunde. Deze passie is ontstaan door mijn eigen lichamelijke klachten waarvoor de reguliere geneeskunde geen oplossing had. Tijdens de opleiding Voetreflex Plus™, waarbij zowel vanuit Oosterse als Westerse geneeskunde gekeken wordt naar de klachten van de mens, heb ik de antwoorden gevonden die ik zocht en goed inzicht gekregen waar lichamelijke en geestelijke klachten vandaan komen. Veel chronische lichamelijke klachten komen door psychisch emotioneel onbalans of te veel stress in het lichaam. Disbalansen zijn goed op te lossen als we bij de kern van de problemen/klachten komen en ik wil anderen ook graag helpen bij het oplossen van hun klachten.

Omdat ieder mens anders is, werk ik met verschillende therapieën in mijn praktijk. Mijn uitgangspunt is: het lichaam is sterk en heeft een sterk zelfhelend vermogen. Echter, soms gebeuren er dingen in het leven waardoor je lichamelijk of geestelijk zo uit balans raakt, dat het lichaam wat hulp nodig heeft. Het lichaam is te moe om het zelf op te lossen of heeft even wat hulp nodig. Die hulp ga ik het lichaam geven door middel van 1 of een combinatie van mijn behandelingen; Voetreflexplus, Guasha, transformationalcupping en Body Mind Release. Samen gaan we kijken waar de knelpunten zitten en afhankelijk van de klachten of wensen stellen we een behandelplan op.

Wil je meer weten over mijn behandelingen of heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op of bezoek mijn Facebook of Instagram pagina.

Hartelijke groet,
Patricia Hobo

HEB JE VRAGEN OF WIL JE

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact op