MASSAGES

Voor ontspanning en doorstroming van geblokkeerde energie.

Massages zijn een weldaad voor ons lichaam. Niet alleen lichamelijk, maar zeker ook geestelijk/mentaal. Ons lichaam weerspiegelt hoe we ons voelen, hoe we reageren op spanningen en zal ook aangeven wanneer we teveel hooi op onze vork hebben genomen. Ons lichaam verdient het om aandacht te krijgen. Tijdens onze massages kijken we wat jij nodig hebt, meer ontspannend, meer energetisch, meer blokkades wegwerken zowel fysiek als emotioneel. Vaak combineer ik meerdere massage vormen voor de beste resultaten. Het gehele lichaam voor en achterzijde kunnen behandeld worden. Ik kan bij specifieke klachten ook ooraccupunctuur inzetten.

Bij alle massages worden er natuurlijke en etherische oliën ingezet omdat deze een helende, positieve werking hebben op lichaam en geest. Je hele lichaam heeft reflexpunten (ook wel reflexzones) die corresponderen met je organen en energiebanen. Heb je het gevoel dat je lichamelijk of geestelijk vastzit, dan kan reflexzone-therapie je helpen je beter te gaan voelen. Deze massage is heel effectief en je voelt je na de behandeling meteen beter.

Hieronder vind je alle soorten massage behandelingen die wij geven.

Cellulite dat kennen we allemaal wel. Deukjes en putjes in de huid waar we ons enorm aan storen. Naar mate we ouder worden, gaan er meer afvalstoffen,vet en vocht ophopingen zichtbaar worden.

Kun je nog van de cellulite afkomen? Ja dat kan zeker!

Door het combineren van diverse massagetechnieken zoals bindweefselmassage en Transformational cupping bereiken we de beste resultaten omdat er niet alleen gewerkt wordt op de cellulite zelf maar ook op een betere afvoer van de afvalstoffen van het hele gebied. We maken het bindweefsel schoon en zo voert het lichaam de afvalstoffen af. We zien meteen huidverbetering en de gekozen gebieden zullen ook verlicht worden van pijn en/of zwaar gevoel.

Na een liposuctie behandeling is dit een aan te raden behandeling omdat de huid van binnen beschadigd is en er litteken weefsel ontstaat. Door de transformational cupping toe te passen, zal de huid weer mooi en strak aansluiten. Deze behandeling kan pas na 6 weken na de operatie worden ingezet.

Naast de behandeling maken we een behandeladviesplan. Dit plan verschilt per persoon omdat de inhoud afhankelijk is van de klachten, wensen en de persoon.

Heb je last van buikpijn en/of een opgezwollen buik?

Deze buikmassage waarbij ik de organen zoals de darmen en de maag masseer, zorgt ervoor dat alles weer gaat stromen. Je maag en darmen zullen oude opgehoopte voeding maar ook vocht versnelt eruit laten en geblokkeerde energie weer laten stromen.

Spanning, zorgen en stress hopen daar op en worden zelden opgeruimd. Deze verstoringen kunnen fysieke problemen geven in de organen, de bloedvaten, het zenuwstelsel en het lymfesysteem omdat de energiestroom blokkeert.

Negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet, depressie en zorgen veroorzaken de grootste problemen. Maar ook andere factoren als overwerk, stress, ongelukken, operaties, drugs, afvalstoffen, slechte eetgewoonten en incorrecte houding spelen ook een rol.

Na deze buikmassage voel je meteen opgelucht en zal het lichaam zichzelf gaan herstellen. Echt een aanrader als je vaak buikklachten hebt.

Een chakramassage is aan te raden als je zowel lichamelijk als geestelijk uit balans bent. Het is een fijne massage om terug in balans te komen. Door de aanraking komen we weer in contact met ons lichaam en gaan ze weer beter in ons vel zitten. Tijdens de massage kijk ik naar de disbalans van de chakra’s . De chakra’s worden weer verbonden met elkaar, zodat de energie weer goed kan doorstromen.

Chakra’s zijn energiewielen in het lichaam. Die door ons lichaam lopen en iedere chakra staat voor emotionele groei en onderhoud de energiestroming naar onze organen.

Zo kun je bijvoorbeeld heel veel last hebben van nek schouder klachten en dat kan komen omdat je keelchakra dicht zit. Dit kan weer het gevolg zijn van het niet kunnen uiten en alles maar slikken zonder een weerwoord te geven. Uiteindelijk gaat dat in je lichaam vast zitten en krijg je er zelf last van. Dan is het een teken van het lichaam/geest dat je dit moet oplossen om verder te komen.

De ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die even tot rust wil komen en zijn/haar lichaam wil laten ontspannen.

Iedere massage is een massage op maat, precies passend bij jou, de ontvanger. De intentie is bevestigen, afvoeren, verbinden en het helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen. We maken verbinding tussen de verschillende delen van het lichaam, en laten alles bij elkaar horen, helpen je jouw lichaam weer als één geheel te ervaren.

Hotstonemassage:

Een geweldig intense, diepe warmte massage met hot stones, oftewel hete stenen, die een weldaad is voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren en botten, terwijl de ‘druk’ van de stenen ervoor zorgt dat je je energie weer terug haalt naar jezelf en je beter bij jezelf bent. Na het leggen van de hete stenen op je lichaam word je verder los gemasseerd met warme stenen, warme olie en handen.

De warmte dringt door in de spieren en verlicht spanningen, terwijl de koude stenen ontstekingen verminderen en zwellingen tegengaan. De applicatie van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.

De Moxa-lamp zetten we afzonderlijk of aanvullend in tijdens massages en therapeutische behandelingen. In China wordt deze lamp gezien als ‘wonderlamp’.

De lamp bestaat uit twee minerale platen die verhit worden door een infrarood lichtbron, waardoor een therapeutische werking ontstaat. De 33 mineralen in de plaat zijn essentieel voor het uitvoeren van alle biologische processen in ons lichaam. De warmte van deze lamp is echt aangenaam en je zult het als zeer prettig ervaren, het voelt aan als zonnestralen op je lijf! De energie in je lijf gaat weer stromen en door de aangename warmte ga je even uit je hoofd en naar je gevoel.

Hoe helpt de moxa-lamp mij?

De lamp bevordert het zelfhelend vermogen van je lichaam, verhoogt je weerstand, bevordert de bloedcirculatie en de aanvoer van zuurstof in de weefsels, verbetert de stofwisseling, voert giftige stoffen uit cellen en stimuleert de hypothalamus (hersendeel welke productie verzorgt van de chemische stoffen die invloed hebben op onder andere je slaap, emoties en pijn). Verder verzacht de lamp ontstekingen en oedeem in weefsels en bevordert genezing van huidaandoeningen.

Klachten die met de moxa-lamp behandeld kunnen worden zijn onder andere (chronische) pijnklachten, gewrichtspijnen, fibromyalgie, spier- en peesaandoeningen, chronische hoofdpijn, menstruatiepijn (ook PMS), vermoeidheid, reumatische aandoeningen, spijsverteringsklachten en huidklachten zoals bijvoorbeeld acne.

HEB JE VRAGEN OF WIL JE

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Neem contact op