Massage

Ons lichaam weerspiegelt hoe we ons voelen. Ons lichaam reageert op spanningen en zal ook aangeven wanneer we te veel hooi op onze vork hebben genomen. Ons lichaam verdient het om aandacht te krijgen. Een behandeling die ons lichamelijk en geestelijk rust en ontspanning bied. Ieder persoon heeft eigen wensen wat massages betreft. En ieder lichaam vraagt wat anders. Zo kunnen we sportmassage geven, zachte energetische massages en cupping bij spierklachten. Bij alle massages zullen we etherische oliën inzetten omdat deze een helende, positieve werking hebben op lichaam en geest.

Ons gehele lichaam heeft reflexzones die corresponderen met onze organen en energie banen. Heb je het gevoel dat je vast zit, lichamelijk of geestelijk dan kan de reflexzone therapie je helpen je beter te gaan voelen.

Deze reflexzone therapie massage is effectief en je voelt je na de behandeling meteen beter.

Naast de ontspannende en therapeutische behandelingen geven wij ook anti-cellulite behandelingen om de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen op de probleemgebieden te verbeteren. Hierdoor wordt de huidstructuur beter en vermindert of verdwijnt de cellulite.

“Als je lichaam zijn grenzen begint aan te geven… vergeet dan niet te luisteren”

Power Academy

“60 minuten massage staat gelijk aan 8 uur slapen voor het lichaam”

Anonymous