Naast het werk in mijn schoonheidssalon, ben ik me in de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op mijn andere passie: gezondheid en de Chinese geneeskunde. Deze passie is ontstaan door mijn eigen lichamelijke klachten waarvoor de reguliere geneeskunde geen oplossing had. Tijdens de opleiding VoetreflexPlus, waarbij zowel Oosters als Westers gekeken wordt naar de klachten van de mens, heb ik de antwoorden gevonden die ik zocht en goed inzicht gekregen waar fysieke klachten vandaan komen. Ik heb mezelf kunnen helpen en nu wil ik anderen ook graag helpen bij het oplossen van hun klachten.

Omdat ieder mens anders is, werk ik graag met verschillende therapieën in mijn praktijk.

Zo werk ik ook met Guasha therapie. Hiermee heb ik al veel mensen van hun klachten af kunnen helpen zoals de frozen sholder. Er is niets mooiers dan iemand na een behandeling naar buiten te zien gaan zonder pijn en met een lach op het gezicht.

Naast Guasha geeft Cupping ook goede resultaten bij blokkades en ophoping van afvalstoffen. En met chakra-massages of de Body Mind Release kunnen we in het lichaam blokkades weer herstellen.

Vaak hebben mensen klachten waarvoor ik tijdens de behandeling verschillende therapieën combineer om zo het beste resultaat te krijgen.

Ieder mens is immers anders en reageert anders. We spreken dit altijd voorafgaand aan de behandeling met elkaar af.

Wil je meer weten over mijn behandelingen of heb je vragen? App, bel of mail me dan gerust!

Met vriendelijke groet, Patricia

Loading...
Loading...